Εκπομπή "Μερικοί το προτιμούν πρωινό" - Γιάννης μιχαήλ - Νίκη Γιάννου

Εκπομπή “Μερικοί το προτιμούν πρωινό” – Γιάννης Μιχαήλ – Νίκη Γιάννου – Βασίλης Κυνηγόπουλος

Εκπομπή “Μερικοί το προτιμούν πρωινό” – Γιάννης Μιχαήλ – Νίκη Γιάννου – Βασίλης Κυνηγόπουλος

Το ραδιόφωνο αλλάζει. Μαζί του αλλάζουμε κι εμείς. Προσπαθούμε πάντα να μιλάμε τη γλώσσα θέλει να ακούει ο ακροατής και να είμαστε η No1 επιλογή στις μνήμες των συσκευών!

Ο Γιάννης Μιχαήλ με πολύχρονη πείρα στη μουσική και τα media μπαίνει δυναμικά στα πρωινά μας. Με πολλές ώρες «αέρα» στις αποσκευές του μας φτιάχνει τη μέρα σερβίροντας ένα φρέσκο πρωινό με παραδοσιακά αλλά και μοντέρνα υλικά.
Τρεις ώρες με πολύ μουσική και μπλα μπλα… τόσο όσο!
Μία νέα εκπομπή σε μία νέα εποχή!

Η Νίκη Γιάννου έχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα σε σκηνές, τηλεοπτικά πλατό, σχολές χορού και μεγάλα θεάματα ξυπνάει από νωρίς (σαν καλή μαμά…) και μαζί της φέρνει έναν κοσμοπολίτικο αέρα στα πρωινά μας. Μιλάει πολύ, χορεύει πολύ και δεν τραγουδάει (ευτυχώς!).
Με δροσερή αναπνοή γίνεται η φωνή που θες να ακούς κάθε μέρα.

Ο Βασίλης Κυνηγόπουλος είναι το new Entry. Νέο αίμα στον αέρα με όρεξη και φρέσκιες ιδέες. Μαγειρεύει, τραγουδάει, παίζει μουσική και χαμογελάει κάθε μέρα! Αναλαμβάνει τις πιο Επικίνδυνες Αποστολές! Αυθόρμητος και με στυλ μπορεί και βρίσκει τα πιο απίθανα & περίεργα που υπάρχουν και τα παρουσιάζει με άνεση τηλεοπτικού Star! Μπαίνει στο σαλόνι των ακροατών με τις πενιές του μπουζουκιού του άμα λάχει.

Η εκπομπή με τίτλο «μερικοί το προτιμούν «ΠΡΩΙΝΟ» έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη διαφορά. Το «ΠΡΩΙΝΟ» είναι μία πλήρης διατροφή για τα αυτιά του κάθε ακροατή που θέλει να περάσει 3 ώρες ευχάριστα με μουσική και με κουβέντες που σίγουρα θα τον αφορούν.

Date

04 Οκτ 2022

Time

10:00 - 13:00
Κατηγορίες

Σχόλια

Αποκλειστικός συνεργάτης Myradio 104.6


This will close in 0 seconds